Som gruppträningsinstruktör kan jag erbjuda allt från funktionell träning till yoga och dans. 
Via kalendern i menyn kan du hitta var och när jag instruerar kommande klasser. Du kan också hyra in mig som instruktör på ett event eller till ditt företag. Kontakta mig för upplägg och prisförslag.
 Nedan kan du läsa om några av de träningsklasser som jag instruerar i. 

Core
Core är en funktionell träningsform som syftar till att utmana inre och yttre muskelsystem i en teknisk kombination för att förbättra bålkontrollen. Jag försöker erbjuda variation på mina klasser för att utmana det neuromuskulära systemet i kroppen och för att utmana dig som deltagare.  Detta är ett träningspass som passar nybörjare såväl som träningsvana personer.
I dagsläget hittar du mig som coreinstruktör på nikaro gym i Eksjö. Se samarbetspartners i menyn för länk till hemsida. 

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® är en konceptklass där vi utför kroppsbelastande rörelser som  sker i ett flöde med fokus på att kroppen ska arbeta i harmoni med andningen. Förutom styrka och kondition tränar vi även rörlighet, explosivitet, stabilitet och koordination. Vilken inriktning du vill ha väljer du själv genom att anpassa tempot i rörelserna. 

Yoga
Jag vill att mina yogaklasser ska vara en möjlighet att lära sig något nytt om sin kropp och att få en känsla av lugn och harmoni. Därför blandar jag grundläggande positioner med vissa utmaningar att ta sig an som deltagare. 

Afrodance
Jag brukar säga att afro är en dansform som passar alla - oavsett tidigare danskunskaper. Vi utför lätta och tillåtande rörelser där det handlar om att släppa på spänningar och att röra sig till skön musik med härligt gung. Målet med klassen är att du ska få upp både puls och mungipor till en högre nivå.